Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Μπλεγμένος ο Σαούλ!!!

Σε μεγάλους μπελάδες μπήκε ο επιστολογράφος Σαούλ, διότι χωρίς να αποτανθεί σε καμία νομική υπηρεσία κανενός κράτους, άλλαξε το όνομά του και το έκανε Παύλος.
Μάλιστα, στην ταυτότητα που έφτιαξε με την βοήθεια του Υψίστου, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, αλλά και δηλώνει εδώ, εκεί και παραπέρα, έβαλε παλαιότερη, πιθανώς πειραγμένη στο photoshop φωτογραφία του, 


με αποτέλεσμα ούτε η ίδια η μάνα του να τον αναγνωρίσει!
Επίσης γνωστοποίησε με επιστολή του προς Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, πως όλα αυτά τα κάνει για να εισέλθει ομαλώς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και η Ευρωπαϊκή Ένωση από την Κύπρο στην Ελλάδα, μετά της εκλεκτής κορασίδος αυτών κ. Ντέλιας Βελκουλέσκου.
Η interpol, 


που έχει αναλάβει να διαλευκάνει την υπόθεση και να απαντήσει στο γιατί τα έκανε όλα αυτά ο Σαούλ, ποιος είναι αυτός ο Ύψιστος και αν από πίσω κρύβονται σκοτεινοί κύκλοι που επιβουλεύονται την σταθερότητα της παγκοσμιοποίησης, τονίζει πως θα φτάσει την έρευνα μέχρι τέλους, ασχέτως αν βρει ή δεν βρει εμπόδια, φυσικά ή φτιαχτά από εγκάθετους προς το παγκόσμιο σύστημα διακυβέρνησης του πλανήτη.
Όσο για τον Ποντίφικα, αυτός δεν σχημάτισε γνώμη, διότι προσπαθεί να βάλει σε τάξη τους πειρασμούς, που τον τελευταίο καιρό έχουν αποθρασυνθεί πλήρως. 

κείμενο: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος