Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Ο εν Κανά γάμος ...!!!

Και την τρίτη ημέρα έγινε ένα γαμήλιο συμπόσιο στην Κανά της Γαλιλαίας.
Και αυτός και οι μαθητές του προσκλήθηκαν στο γαμήλιο αυτό συμπόσιο.
Μα ξαφνικά το κρασί τελείωσε, διότι για βυσσινάδα το πέρασε και το κατάπιε με μιας η Μερόπη η παραδουλεύτρα και άρχισε τα ρούχα της να πετά από δω και από 'κει!
Το στρίνγκ της μάλιστα καρφώθηκε στο κεφάλι του συμποσιάρχη.
Αυτό εκνεύρισε τη νύφη, η οποία και διεμήνυσε στη μάνα αυτουνού πως αν τάξη δεν βάλει το γάμο θα τον σχολάσει και σε γνωστό μεγαλοδικηγόρο των Αθηνών θα καταφύγει για διαζυγίου αίτηση, αλλά και για κελάηδημα στον Γιάννη τον Στουρνάρα πως ο γαμπρός κρατά τριπλά βιβλία. Ένα γι' αυτόν, ένα για την εφορία και ένα αναπληρωματικό.
Και η μάνα αυτουνού τον παρακάλεσε ξανά κρασί να φτιάξει, όλους να τους μεθύσει και γλυκά να τους αποκοιμίσει.
Μα αυτός από της γοητεία της Μαγδαληνής σαγηνεμένος και το άρωμα της μεθυσμένος, τα έξι πέτρινα πιθάρια σε κολόνες της Δ.Ε.Η. μετέτρεψε!


Μεγάλος ήταν ο χαμός που επικράτησε και αμέσως το λάθος του πήγε να διορθώσει.
Και τον Πόντιο Πιλάτο ξαφνικά θυμήθηκε, πως η ιστορία μαζί του ραντεβού του έχει ορίσει, και για να εξασκηθεί στα ποντιακά, στη Μαγδαληνή αποκρίθηκε:
'' Δέβα χάθ απ' αδακά τσουνάς κουτάβ''.
Και ευθύς το πνεύμα του Μπουτάρη επικαλέστηκε, κρασιά για να ποιήσει, αλλά κάτι gay στο γάμο εμφάνισε!
Όμως δεν πανικοβλήθηκε και δοκίμασε με Χατζιμηχάλη, Γεροβασιλείου και Λαζαρίδη, ενώ είχε εφεδρικούς Τσάνταλη, αλλά και Μαλαματίνα, Κουρτάκη και αδερφούς Μιχάλη και Γιώργο Γεωργιάδη.
Και πέτυχε!
Πέτυχε μέσα από τα πιθάρια να ακουστεί η φωνή του Διογένη:


''Ρε μαλάκες, πάρτε κάνα φανάρι, εκεί που έχει φτάσει το ηλεκτρικό ... Σας τα 'λεγα εγώ, δε σα τα 'λεγα ...''.
Από έγκυρες πληροφορίες αθηναϊκού, γνωστού μεγάλου καναλιού, η Δ.Ε.Η. αυτόν μήνυση τον έκανε τρανή με του κομπογιαννίτη την κατηγορία που την δυσφημίζει, και ως εκ τούτου κομίζει διαφυγόντα κέρδη, το ενεργητικό της μετατρέπεται σε παθητικό και φέρει επενδυτοδιώχτη.
κείμενο: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος